Chefslive-illallinen


pe 21.3. klo 18-21



Chefsliven kokkikoulujen ystävät, tervetuloa ainutlaatuiseen illalliselämykseen!


On aika koota yhteen kaikki intohimoiset Chefsliven virtuaalisten kokkikoulujen kotikokit ja kohottaa malja mahtavien makunautintojen äärellä.

Lämpimästi tervetuloa yhteiselle illalliselle ravintola Robustoon, jossa nautimme upean neljän ruokalajin Chefslive 2.0 -menun.

Kape Aihisen ja Olli Kolun  sekä Robuston keittiön yhdessä suunnittelema Chefslive 2.0 -menu ammentaa inspiraationsa Kape the Chef -kirjasta sekä Chefsliven kokkikouluissa valmistetuista resepteistä – Robuston henkeen sopivalla 2.0 päivityksellä totta kai!

Tämä on tilaisuutesi saada inspiraatiota ja nauttia kokkikoulujen tutuista mauista sekä viettää unohtumaton ilta samanhenkisessä seurassa.

Varaa paikkasi iltaan sähköpostilla robusto@robusto.fi. Paikkoja rajoitetusti!


Chefslive x Robusto - menu


Neljän ruokalajin menu 59€ / hlö
Suositusviinit menulle 49€ / hlö

Signeerattu Kape the Chef - kirja varauksen yhteydessä 13€ 


ALKURUOKA


Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, marinoitua fenkolia & Worcestershirekreemiä

Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ

Kape the Chef -kirja s. 36

VÄLIRUOKA


Scampinpyrstö dumpling, rapeaa kukkakaalia & pomelosalaattia

Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ

Kape the Chef -kirja s. 168



PÄÄRUOKA

Paahdettua kyyhkynrintaa “Bourgogne” & karamellisoitua salottisipulia 

Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ
Kape the Chef -kirja s. 143



JÄLKIRUOKA


Valkosuklaamoussea, Yuzua & hillottua päärynää

Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ
Kape the Chef -kirja s. 162



*Ilmoitathan allergioista sekä
erikoisruokavalioista etukäteen










ROBUSTO HELSINKI
Telakkakatu 7
00150 Helsinki