Chefslive-illallinen
pe 21.3. klo 18-21
Chefsliven kokkikoulujen ystävät, tervetuloa ainutlaatuiseen illalliselämykseen!
On aika koota yhteen kaikki intohimoiset Chefsliven virtuaalisten kokkikoulujen kotikokit ja kohottaa malja mahtavien makunautintojen äärellä.
Lämpimästi tervetuloa yhteiselle illalliselle ravintola Robustoon, jossa nautimme upean neljän ruokalajin Chefslive 2.0 -menun.
Kape Aihisen ja Olli Kolun sekä Robuston keittiön yhdessä suunnittelema Chefslive 2.0 -menu ammentaa inspiraationsa Kape the Chef -kirjasta sekä Chefsliven kokkikouluissa valmistetuista resepteistä – Robuston henkeen sopivalla 2.0 päivityksellä totta kai!
Tämä on tilaisuutesi saada inspiraatiota ja nauttia kokkikoulujen tutuista mauista sekä viettää unohtumaton ilta samanhenkisessä seurassa.
Varaa paikkasi iltaan sähköpostilla robusto@robusto.fi. Paikkoja rajoitetusti!
Chefslive x Robusto - menu
Neljän ruokalajin menu 59€ / hlö
Suositusviinit menulle 49€ / hlö
Signeerattu Kape the Chef - kirja varauksen yhteydessä 13€
ALKURUOKA
Carpaccio kotimaisesta marmorihärästä, marinoitua fenkolia & Worcestershirekreemiä
Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ
Kape the Chef -kirja s. 36VÄLIRUOKA
Scampinpyrstö dumpling, rapeaa kukkakaalia & pomelosalaattia
Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ
Kape the Chef -kirja s. 168
PÄÄRUOKA
Paahdettua kyyhkynrintaa “Bourgogne” & karamellisoitua salottisipulia
Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ
Kape the Chef -kirja s. 143
JÄLKIRUOKA
Valkosuklaamoussea, Yuzua & hillottua päärynää
Saanut inspiraationsa: TÄÄLTÄ
Kape the Chef -kirja s. 162
*Ilmoitathan allergioista sekä
erikoisruokavalioista etukäteen

