LOUNASMENU
Ke 19.3. - Ti 25.3.klo 11.30-14:30
Kolmen ruokalajin lounasmenu
Läpileikkaus Robuston ruokafilosofiaan.
Sisältää alkukeiton, valitsemasi pääruoan sekä jälkiruoan
35€ / hlö
ALKURUOAT
Latva-artisokkakeitto
Karamellisoitua päärynää ja saksanpähkinää
12€/17€
Härkätartar
Marinoitua fenkolia ja savustettua keltuaista
14€
PÄÄRUOAT
Merikorttelin kotiruoka
Robuston “kalapuikot”, tilliperunaa ja remouladea
15€
Grillattua kanaa
Paahdettua leipää, parmesaania ja velouté-kastiketta
19€
Rapeaa kukkakaalia
Pomelosalaattia, mantelipyreetä ja sienidashia
19€
JÄLKIRUOAT 7€
Porkkanakakkua ja lakritsituorejuustoa
Päivän jäätelö
Herkullisen ruoan kruunaavat maistuvat juomat. Tutustu juomalistaamme täältä.
*Ilmoitathan allergioista sekä
erikoisruokavalioista etukäteen