LOUNASMENU
Ke 22.1. - Ti 28.1.klo 11.30-14:30
Kolmen ruokalajin lounasmenu
Läpileikkaus Robuston ruokafilosofiaan.
Sisältää alkukeiton, valitsemasi pääruoan sekä jälkiruoan
35€ / hlö
ALKURUOAT
Kurpitsakeitto
Paahdettuja kurpitsansiemeniä ja persilladea
12€/17€
Lohitartar
Pikkelöityä kurkkua ja wasabikreemiä
14€
PÄÄRUOAT
Merikorttelin kotiruoka
Porsaanleike, Cafe de Paris-voi ja valkosipuliperunaa
15€
Selleri-falafel
Kyssäkaali-coleslaw, omenaa ja belugalinssimuhennosta
19€
Paistettua seitiä
Tomaattista Orzo-pastaa ja rucolaa
19€
JÄLKIRUOAT 7€
Sitruuna-marenkipiirakka ja briejuustoa
Päivän jäätelö
Herkullisen ruoan kruunaavat maistuvat juomat. Tutustu juomalistaamme täältä.
*Ilmoitathan allergioista sekä
erikoisruokavalioista etukäteen